LA FAMÍLIA

LA FAMÍLÍA: CONJUNT DE PERSONES DE LA MATEIXA SANG, DEL MATEIX LLINATGE, DE LA MATEIXA CASA.
Actualment aquesta definició no es correcta, ja que la societat ha evolucionat i amb ella els tipus de famílies. Actualment aquesta definició respondria a un model clàssic de família, model únic fins fa uns anys. Aquest tipus de família és la que promouen els sectors més conservadors de la societat, no acceptant els nous models de família.
Amb l’aprovació dels matrimonis homosexuals es van crear uns nous tipus de família. Amb l’avanç de la ciència les persones tenim més opcions per a ser pares, ja no sols l’adopció. Ara podem trobar famílies homoparentals amb o sense fills, que poden ser adoptats o biològics, concebuts forma natural o amb tècniques de reproducció assistida. També  podem trobar famílies monoparentals, ja no sols perquè són vidus, sinó per elecció.
Per a mi tots els tipus nous de família son vàlids. Les persones hem de ser lliures per a formar la nostra família i respectar la dels altres. Crec que dóna igual de quina família vingues o vulgues formar sempre que hi haja respecte i tolerància. 

Vera Senabre Barberà 1ESO A

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica