SOBRE LA PEDERÀSTIA

Estem contínuament escoltant a la ràdio, a la tele, als diferents medis de comunicació noticies relacionades amb la pederàstia i amb els pederastes.
Però, sabeu realment què significa aquest terme? Sabeu a qui afecta? Sabeu com demanar ajuda o com ajudar als que ho pateixen?
En primer lloc cal coneixer el seu significat.
El diccionari diu: '' Inclinació eròtica cap als nens i nenes''.'' Abús sexual comès cap als infants.''
Així doncs, es tracta no només d'abús físic sinó també psicològic, perquè també hi ha pedofília mirant als xiquets i disfrutant del seu cos.
És horrible només pensar que alguna persona puga actuar d'aquesta manera.
Són malalts les persones pedòfiles?
Un xiquet pot saber que està patint pedofília per part d'un adult? O tal vegada pot pensar que eixe adult l'estima i que com ell necessita estima, no hi ha res roí en allò que li fan?
M'esborrone només de sentir-ho!! Els xiquets necessiten tindre informació. Davant qualsevol dubte hem de saber a qui acudir. Pense que temes tan importants com aquest i que afecten a molts xiquets i adolescents han de tractar-se sense tabús a casa, a l'escola, a l'IES,... Gent ben formada( professors, la guàrdia civil, etc ) ens han d'orientar davant la possibilitat que ens trobem amb una situació tan difícil per a nosaltres.
No hem de buscar bons ni roïns. Hem de buscar solucions. Conèixer és sempre la millor arma per defensar-se.


Ignasi 2n ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica