LA TECNOLOGIA DEL FUTUR ENS FARÀ MILLOR PERSONES?

Davant aquesta pregunta crec que no ens fara ni millor ni pitjor persones. La tecnologia, en aquests últims anys,  ens ha millorat moltíssim la vida, satisfent les nostres necessitats, com per exemple fa uns anys, no hi havien móbils tàctils i sols podien trucar a una persona per poder parlar amb ella. Ara tenim xats per parlar amb una persona o amb varies a la mateixa vegada.

Aixó vol dir que les persones d’ara són millors que les persones d’abans?
No, perquè per molt que avance la tecnologia l’única persona que decideix ser millor o pitjor eres tu, amb els teus actes i comportament.

L’únic que podem millorar és el nostre ús de la tecnologia, ja que podem fer un bon ús d’ella: comunicant-nos amb persones properes a nosaltres o buscar coses que no sabem en «Google», ...
Però per altra banda, hi ha persona que es dedica a fer la vida impossible a una altra a través de la tecnologia, com per exemple a través de les xarxes socials, i aixó es l’única cosa que podem i deguem canviar.

En Resum, els únics que decidim ser millors o pitjors persones som nosaltres, però deguem tenir cura amb la tecnologia actual i fer un bon ús d’ella.
Edgar Boscà Canet, 1r ESO A

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica