ELS LLIBRES

Primer que tot, què és un llibre? Tots contestareu el mateix, una cosa de paper que serveix per a llegir. Però i si vos dic que esteu equivocats? Que un llibre no és una cosa poc servible sinó un bolet per a viatjar on tu vullgues, com per exemple a Narnia, Hogwarts o a un poble, sense anar més lluny. Els llibres són el nostre bolet per a viure moltes aventures emocionants, extravagants o fins i tot a ajudar-te en el teu dia a dia.

Perfectament pots viatjar al passat i estar en la revolució Francesa, viatjar al futur, conèixer altres dimensions o conèixer al teu personatge preferit i estar junt a ell en les seues aventures, pots aprendre encantaments amb Harry Potter, ajudar a Sherlock Holmes a resoldre un cas o a conèixer al Barreter Boig amb Alícia.


I altra cosa que m'agrada són les biblioteques, es com un santuari de llibres, el millor lloc del món. Pots llegir tots els llibres sense pagar i pots agafar-lo totes les voltes que vullgues. O també intercanviar els llibres amb les persones que vols es un de les millors sensacions del món i si sobretot li agraden els mateixos llibres que a tu i comenteu les vostres parts preferides i discutiu si es millor aquest o aquell personatge. També m'agrada començar a parlar de libres i que els demés no entenguen res i començar a dir-lis coses «insultants» per a tu i paraules rares per a ells, sobretot la seua cara quan comences a dir-ho.

La única cosa que no m'agrada es que son massa cars. Valen molt i no pots permetre't el luxe de comprar molts llibres de una volta, tens que anar poc a poc i comprar-te u o dos, i si tens sort, tres. Però deixant a part aquest petit imprevist, els llibres són el millor que altra cosa, per a mi i per a moltes persones.


La conclusió de tot açò es que els llibres son el nostre viatge a tots els llocs on vullgues i quan vullgues. 
Gema Ramos Montell
2n ESOB

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica